Montaža Mikić

Krajiške brigade br. 54, 78400 Gradiška

Telefon: +38765622266 Website: http://www.montazamikic.com

Firma Montaža Mikić doo je osnovana 02.10.2006 god, s ciljem odlaska na rad u Sloveniju, radi izgradnje trgovačkog centra ALDI(HOFFER). U nastojanju da se prihvatimo dobijenih poslova od njemačke firme Platenhard+Wirth, i nakon svih instrukcija za dobijanje radnih viza na prostoru Slovenije.
U Julu 2011 god. dobili smo ponudu od iste njemačke firme za rad na prostorima Ruske federacije, Kaliningradska oblast – grad Kaliningrad. Vršili smo izgradnju za Rusku korporaciju KONKORDIA, koja se bavi proizvodnjom mesnih proizvoda za Američku korporaciju McDonalds.
Naš boravak u Ruskoj federaciji je trajao 6 mjeseci, i uspješno smo završili posao na obostrano zadovoljstvo nas i naših partnera. Firma je takodje uspješno nastavila svoje poslovanje sve do danas. Glavne djelatnosti su ugradnja panel ploča i postavljanje dekorativnih podova.

Industrijski i dekorativni podovi epoxidni i poliuretanski podovi. Vršimo usluge nabavke i izrade industrijskih i dekorativnih podova na bazi epoksidnih i poliuretanskih smola, izradu PVC podnih obloga, brušenje podova raznim tehnikama, izrada glazura i pripremnih podloga za ugradnju podnih obloga.

 

Podovi

Završni industrijski podni sistemi, premazi ili samolivni podovi izrađeni na bazi epoksida ili poliuretana, sa i bez otapala, osiguravaju kvalitetnu i trajnu zaštitu betonskih i drugih podložnih površina u industrijskim pogonima, radionicama, trgovinama, skladištima i drugim prostorima, gdje je potrebno osigurati otpornost završne podne obloge na mehanička, hemijska ili druga opterećenja kao npr. zahtjeva za antistatičnost (elektroprovodljivi sistemi).
Osim industrijske namjene često se ugrađuju i kao dekorativni podovi i u estetski najzahtjevnim građevinama.

Epoksidni ili poliuretanski podovi i premazi dostupni su u svim tonovima boje (po RAL-u) , čime uz izuzetna fizikalna i hemijska svojstva, osiguravaju lijep i dekorativan izgled površine. Monolitnost izvedene površine osigurava lagano i jednostavno čišćenje i održavanje, što je posebno značajno za primjenu u zdravstvu, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji te u ugostiteljstvu.

Paneli

Privatnim kupcima napravili smo desetine montažnih garaža, ljetnjih vrtova, polikarbonatnih nadstrešnica od dvadesetak ili samo nekoliko kvadratnih metara ilida pravimo kompletne industrijske montažne hale, od temelja do krova. Upravo ovo govori o našoj želji da se svakom poslu, nevezano za obim i materijalnu vrijednost, posvetimo na isti način i sa istom odlučnošću. Želja nam je da svaki kupac i klijent napusti naše kancelarije zadovoljan i da ostane zadovoljan svaki put kada u toku godina pogleda plodove njegovog i našeg dogovora, bez obzira dali se radi o ogromnom objektu ili maloj nadstrešnici.

 

Kompletnu ponudu možete pogledati na našoj web stranici: www.montazamikic.com