Metris Enterijeri

Vidovdanska 36,Gradiška

Telefon: +387 65 608 287 Website: https://www.facebook.com/MetrisEnterijeri

Djelatnost Metris Enterijera Gradiška je projektovanje i izvođenje enterijera stambenih i poslovnih objekata, rekonstrukcije i uređenja objekata prema željama klijenta, projektovanje i opremanje ugostiteljskih objekata, savjetovanje pri svim vrstama gradnje. Projektovanje i dizajn namještaja i upotrebnih predmeta.

 

Metris Enterijeri - Apartman
U pitanju je privatni apartman,smješten u Dalmatinskoj Županiji. Investitor je zahtijevao da se prostor, koji se odlikuje upotrebom autohtonih materijala, oplemeni namještajem i detaljima koji podsjećaju na venecijanske vile.

Vikend kuće
Lokacija : Istra, Hrvatska

Radi se o idejnom rješenju vikend kuće, namijenjene kampovima koji se nalaze tik uz more. Odlikuje se kompaktnošću pa je njen kapacitet dovoljan za komforan smještaj čak 6-8 odraslih osoba, na period od 10-tak i više dana. Kuća je kompletno opremljena sa namještajem i svim tipovima kućanskih aparata, potrebnih za ugodan boravak.

Metris Enterijeri - Lounge bar "Miami"

3D vizuelizacija idejnog rješenja za lounge bar "Miami". U pitanju je renoviranje postojećeg ugostiteljskog objekta. Prilikom projektovanja, vodjeno je računa o potrebama i zahtjevima investitora. Budžet je takođe bio jedna od veoma bitnih stavki. Pored rekonstrukcije postojećih sadržaja u lokalu, planirano je uvođenje i hrane u ponudu lokala, pa je samim tim objekat prerastao iz klasičnog kafića u objekat gdje je moguće i objedovati.

Mladen Kovjanić,d.i.a.
tel: +387 65 608 287
web: https://www.facebook.com/MetrisEnterijeri
adresa: Vidovdanska 36,Gradiška