Razvoj

Za prijatelje

GIN.ba za sve svoje članove, simpatizere i one koji posjećuju sajt i podržavaju njegov rad imaju puno pravo da nas kontaktiraju u svakom momentu 24h dnevno. Ako smo u mogućnosti da Vam pomognemo tu smo. Bilo da se radi sa tehničke strane ili bilo koje druge, a smatrate da smo mi ti koji bi mogli da Vam pomognemo oko rješavanja određenog problema a naravno da se to slaže sa pravilnikom samog sajta.

 

Za klijente

Za klijente GIN.ba sajta smo uvijek tu kao i za naše članove i sve posjetioce. Klijenti su na prvom mjestu uz dužno poštovanje svih ostalih. Svu moguću podršku i našu stručnost u samom poslu koji može da pomogne samom klijentu dajemo maksimum naših resursa sa kojima raspolažemo. Što se tiče marketinga, web prezentacija, podrške u promovisanju određenog proizvoda ili ciljne grupe, pisanje i praćenje određenih događaja, objavljivanje članaka i svega ostalog što se odnosi na domen rada samog sajta GIN.ba.

 

Za “neprijatelje”

Nemamo puno toga da kažemo jer idemo tom teorijom da jedan ovakav sajt ne bi trebao imati baš neke “neprijatelje” ili one koji baš nisu srećni što postojimo, ali jedno sigurno možemo reći a to je da ćemo se truditi što je više moguće da postignemo što bolji rezultat i opravdamo naše postojanje a Vama koji se pronalazite u ovom kratkom sloganu “neprijatelj” želimo brz oporavak.

 

Zvanični logo GIN.ba

Logo našeg sajta je Gradski most koji je dugovječni simbol samog grada, tako što već godinama i kroz istoriju spaja dvije obale a ujedno i dvije države Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku. Tako da smo kao simbol uzeli siluetu samog mosta koji je već prepoznatljiv mnogima koji su bar jednom čuli, prošli ili boravili u našem gradu.

Zvaničnu verziju možete preuzeti u sljedećim formatima: