Restoran Carpe Diem - Trenutak koji morate doživjeti u Gradišci

Restoran Carpe Diem - Trenutak koji morate doživjeti u Gradišci

Novootvoreni restoran u našem gradu "Carpe Diem" je nešto što preporučujemo svima koji dolaze u naš grad ili su na proputovanju a žele da svoje vrijeme iskoriste na najbolji mogući način. Uz sjajan i prekrasan pogled na rijeku Savu koja svojim tokom grli obalu Gradiške i dobro pripremljenu hranu sigurni smo da ćete uživati u ovom predivnom ambijentu.

Restoran kao i bašta nalaze se na prvom spratu tako da Vam se pruža prekrasan pogled na tok rijeke Save dok uz prijatelje, porodicu ili poslovni sastanak uživate daleko od gradske buke. Bilo da dolazite u jutarnjim ili večernjim časovima ovdje ćete pronaći svoj mir.


Svojim raskošnim enterijerom kao i veličinom prostora Carpe Diem liči na kraljevsku palatu i rezidenciju nekog predsjednika a uz sve to svojim gostima je prilagodio i omogućio da se osjećaju kao da su kod svoje kuće. 

Pored prijatnog ambijenta, dobro ohlađenog pića, uvijek svježe i ukusno pripremljene hrane priču ovog restorana krasi i uslužno osoblje koje u skladu sa Vašim zahtjevima pruža dodatnu notu užitka.

Nešto što je glavno za svaki restoran, a to pravilo važi i za Carpe Diem jeste njegova kuhinja. Meni koji garantuje sve ono što čini jednu cjelinu svakog restorana. 

Sa 98 vrsta jela, 9 vrsta deserta, 10 dječjih menija i 65 vrsta vina sigurni smo da ćete i Vi pronaći savršen doručak, ručak ili večeru iz ponude.

Prepustite se i dopustite da vam Vaše omiljeno jelo pripremaju vrhunski kuhari sa preko 15 godina iskustva, od kojih je i sam vlasnik restorana i šef kuhinje Carpe Diema Vladan Šurlan. Koji je svoju karijeru započeo u Parizu (Francuska) gdje je radio u 5 restorana od kojih je jedan od najpoznatijih "Bistro Des Deux Théâtres" u koji su kao gosti dolazili Alen Delon, Žan Pol Belmondo i druge poznate svjetske zvijezde. 

Ono što bi za Vas izdvojili ovog mjeseca iz kuhinje jesu doručci, naime restoran Carpe Diem u mjesecu avgustu svakog utorka i četvrta svojim gostima omogućuje da u periodu od 09:00 - 11:00 časova iskoriste "happy hour". Tako što uz dva doručka dobijate jedan gratis a uz jedan doručak dobijate gratis desert palačinke.

Jedno od tri jela koja smo izdvojili i koja su najčešća porudžba gostiju jeste sendvić ˝CROQUE MADAM˝ koji se sastoji od jaja, šunke, sira edamera, paradajza, senfa i bešamel sosa uz pomfrit kao prilog. 

Drugo jelo koje je takođe na listi omiljenih doručaka gostiju Carpe Diema jeste "FRITATA SA KOBASICOM, LUKOM I SIROM"

Svoje mjesto na listi omiljenih prvih zalogaja sa menija pronašao je i "SELJAČKI DORUČAK SA KROMPIROM I SLANINOM" koji će Vam sigurno obezbijediti dovoljno energije za ostatak dana.
Kompletan meni kao i sve informacije takođe možete pronaći i na zvaničnoj web stranici restorana: www.restoran-carpediem.com

Ako do sada niste posjetili restoran Carpe Diem, ovo je idealna prilika da se uvjerite u sve ono što smo Vam donijeli u ovom članku i pokušali približiti na trenutak sve ono što nudi ova ugostiteljska priča ne samo kao mjesto gdje možete doći na prvu jutranju kafu, ručak ili večeru nego i na jednu turističku ponudu koja našem gradu daje još veći kako turistički tako i društveni potencijal. 
 

Zato, iskoristite dan! Posjetite Carpe Diem

Kako do restorana? klik ovdje

 

Preporučujemo

Komentari