Bazar u Alma Ras butiku – kompletan asortiman snižen za 30%

Bazar u Alma Ras butiku – kompletan asortiman snižen za 30%

Jedinstvena pogodnost kreirana za kupce Alma Ras brendova – Bazar ponovo je tu. Samo danas i sutra, 11. i 12. maja u Alma Ras butiku, u Gradišci kompletan asortiman snižen je za 30%.

Raznovrsna ponuda te pažljivo birani i kvalitetni materijali za dodatnu udobnost čekaju vas u modelima brendova Alma Ras i Manners. U ženskoj kolekciji Alma Ras brenda paleta boja počinje sa elegantnim nijansama plave, nježnim tonovima ljubičaste i roze, nastavlja sa žarkim tonovima koraljno crvene, uz šarmantni cvjetni, egzotično tropski i odvažni žakard print, a završava klasičnom crnom i bijelom. Bilo da tražite fino donje rublje, jednostavne ili pak senzualne komade spavaćeg programa Alma Ras odgovor je za vas.

Po sniženim cijenama potražite i linije iz muškog brenda Manners. Svi modeli izrađeni su od nafinijih prirodnih materijala u klasičnim tonovima plave i sive boje uz moderne detalje i uzorke. Brend Manners oslikava muškarca u pokretu, nesputanog i dječački razigranog u potrazi za savršenom odjevnom kombinacijom koja će naglasiti njegovu muževnost i individualnost.

AR KIDS – linija donjeg rublja i spavaćeg programa za djecu također će na ove dane biti snižena za 30%. Visokovrijedni materijal – pamuk zasigurno će zadovoljiti želje svih roditelja, dok će šareni uzorci donijeti radost svakom novom presvlačenju. Za vaše najmlađe, birajte samo najbolje!

Pored ove odlične pogodnosti na dane Bazara, tokom cijelog mjeseca maja u Alma Ras butiku,  Gradiška, potražite donje rublje za cijelu porodicu, te grudnjake po posebnim cijenama. Tokom cijele godine, možete postati i član Alma Ras ili Manners loyalty club-a, odnosno korisnik kartice lojalnosti, te na taj način sakupljati bodove i ostvarivati dodatne pogodnosti i popuste.

Alma Ras butik u Gradišci potražite na adresi Vojvode Mišića bb (kod gradske toplane), a sve ostale pogodnosti i novitete brendova Alma Ras i Manners pratite na oficijelnim FB stranicama

Alma Ras i Manners

Preporučujemo

Komentari