Pidžame iz nove kolekcije već od 32,90 KM

Pidžame iz nove kolekcije već od 32,90 KM

U mjesecu aprilu, kako bi nagradili lojalnost svojih kupaca, kompanija Alma Ras račune u vrijednosti preko 50 KM umanjuje za 10 KM. Udobne pidžame iz nove kolekcije brendova Alma Ras i Manners, u maloprodajnim buticima, čekaju na Vas po cijeni već od 32,90 KM. Obzirom da je ovo godina u kojoj se obilježava 20 godina postojanja kompanije, simbolično, prvih 20 kupaca nagrađuju se prigodnim poklonima.

O ženi su djela stvarali mnogi - književnici, slikari, vajari... za ženu stvara Alma Ras! Za samouvjerenu, modernu i neodoljivu ženu koja misli na sebe i vidi dragocjenost u ispunjenju malenih, svakodnevnih želja i zadovoljstva. Ženu koja ne čeka, već stvara pravi trenutak. 

Luksuzna čipka, svileni obrubi i nježni nabori čine Alma Ras proljeće/ljeto 2018. kolekciju bezvremenskim klasikom s modernom svježinom i senzualnom siluetom. Pažljivo birani prirodni i kvalitetni materijali ovu kolekciju čine udobnom i prozračnom. Paleta boja počinje elegantnim tonovima plave, nastavlja nježnom ljubičastom i rozom, prelazi na žarke tonove koraljno crvene, uz šarmantni cvjetni i egzotično tropski uzorak za vrele ljetne večeri, a završava čednom bijelom i klasično crnom za sve prilike.

Za dodatni osjećaj samopouzdanja, ističe se ekskluzivna, limitirana linija Paulina. Senzualna čipka, atraktivne boje i mašnice ove modele dodatno uljepšavaju, istovremeno čineći ženu nedoljivom.

Nova kolekcija brenda Manners ruši predrasude i mijenja stereotipe – ove sezone Manners muškarci biraju odvažno i smjelo. Dolazi nam moderan piksel print, koji će razbiti monotoniju i osvježiti odraz u ogledalu. Istovremeno, ne bježi se ni od provjerenih klasika, čistih boja, ali i bezvremenskih pruga koje će se uklopiti u look Manners muškarca koji zna šta želi i ne pristaje na kompromise. Nova kolekcija modernog muškarca prati u stopu i govori mnogo o njemu, njegovom stilu i karakteru.

Novu kolekciju brendova Alma Ras i Manners, uz mnogobrojne pogodnosti, potražite u Alma Ras butiku, na adresi Vojvode Mišića bb, u Gradišci.

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners

Preporučujemo

Komentari