BAZAR u Alma Ras butiku – Prilika koja se ne propušta

BAZAR u Alma Ras butiku – Prilika koja se ne propušta

Bazar je idealna prilika da „obnovite“ Vaš garderober novim komadima donjeg rublja ili spavaćeg programa.  Sve kupce, na dan Bazara, samo 9. i 10. februara, u Alma Ras butiku, Gradiška očekuje Must-Have i Basic asortiman snižen za 30%. 

Obzirom da je februar mjesec sniženja, ali i mjesec u kojem se slavi ljubav Alma Ras je za vas  pripremila niz iznenađenja. Pored sniženja odabranog asortimana koji doseže do 70%, posebno iznenađenje pripremljeno je za svakog kupca, a u pitanju je poklon vaučer sa popustom od 20% na novu kolekciju.

Ako ste u nedoumici šta pokloniti voljenoj osobi za Dan zaljubljenih i tu smo mislili na Vas, jer smo pripremili pogodne setove baš za ovu priliku.

Bilo da se ljubitelj klasičnih modernih krojeva ili zaljubljenik u inovativne modele, širok asortiman Alma Ras i Manners brendova zasigurno će zadovoljiti Vaše potrebe. Suptilni i profinjeni dodaci neizbježan su detalj svih modela, a visokovrijedni, prirodni materijali evropskog porijekla garancija za beskompromisno uživanje.

Alma Ras butik u Gradišci potražite na adresi Vojvode Mišića bb (kod gradske toplane), a sve aktuelnosti o novitetima i sniženjima pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners: www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim i www.facebook.com/manners.man.in.motion

Preporučujemo

Komentari