Iskoristite odlične pogodnosti na “Termo” program i frotirne pidžame

Iskoristite odlične pogodnosti na “Termo” program i frotirne pidžame

Ovaj mjesec, u Alma Ras buticima pripremljene su odlične pogodnosti gdje kupovinom dva artikla, drugi, jeftiniji dobijete po 50% nižoj cijeni. Ponuda se odnosi na “Termo” program i frotirne pidžame.


Pored neodoljivih i senzualnih modela donjeg rublja i spavaćeg programa, u Alma Ras ponudi možete pronaći i artikle namijenjene za hladnije dane. Obzirom da je zima već stigla u naše krajeve, za vjerne kupce pripremljen je termo program za cijelu porodicu. 

Dame će pored udobnosti i lijepih nježnih boja šarmirati brendirana Alma Ras guma na tajicama, ali i mogućnost kombinacije sa majicama kraćih ili dužih rukava. Manners termo program odnosno popularne “duge gaće”, kao i udobne majice, željet će svi muškarci koji cijene kvalitetno i ugodno rublje, koje istovremeno pruža optimalnu toplinu tijelu. Ni vaši mališani, a kojima je ova vrsta topline prijeko potrebna neće ostati uskraćeni.

Savršena kombinacija pomno biranih materijala, učinit će da se ugodno osjećate u sopstvenoj koži, ma gdje bili. Vaše je samo da se odlučite hoćete li artikle termo programa nositi ispod hlača, na skijanje ili ćete spavati u njima. Po posebnim cijenama očekuju vas i trenerke za sportske aktivnosti, ali i opuštenu kućnu varijantu.

Navedene pogodnosti traju do 30.11.2017. u Alma Ras butiku - A&K u Gradišci, kojeg možete potražiti u ulici Vojvode Mišića bb, odnosno u blizini gradske toplane.

 

Saznajte više na:
https://www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim
https://www.facebook.com/manners.man.in.motion

Preporučujemo

Komentari