Butik GRAZIA - Malo žensko carstvo!

Butik GRAZIA - Malo žensko carstvo!

Butik GRAZIA je pravo malo žensko carstvo! Mnoge žene su se uvjerile u to, uvjerite se i Vi! Za one koji ne znaju butik se nalazi u Gradišci, u samom centru grada u zgradi Pošte.

Za dugogodišnji rad i kvalitet robe u ovom butiku su mnogi čuli, pa samim tim izgrađena je i velika mreža vjernih mušterija kako iz Gradiške, tako i iz ostalih okolnih gradova - Banja Luka, Srbac, Laktaši, Kozarska Dubica i Novi Grad a pored toga ovo malo žensko carstvo posjećuju i mnogobrojni kupci iz Hrvatske, koji su povjerenje dali baš ovom butiku koji već dugo godina posluje u našem gradu. 

U butiku GRAZIA možete se obući od glave do pete! U ponudi su elegantne haljine, hlače, sakoi i košulje. Butik GRAZIA svu robu uvozi direktno iz Italije i Turske tako da možete očekivati jako kvalitetnu robu.

Pored elegantnog programa u butiku GRAZIA možete pronaći i kombinacije za svaki dan (farmerke, majice i jakne). Odličan izbor farmerki sa preko 20 različitih modela koje su pored Turske, Italije i iz Srbije.

Pored širokog asortimana robe butik GRAZIA svoje malo carstvo drži "ažurno" tako što svakih 7 - 10 dana radi dopunu robe i na taj način u svakom trenutku možete pronaći Vašu omiljenu kombinaciju. :)

Još jedna velika prednost kupovine u butiku GRAZIA jeste i to što možete robu da poručite i putem pouzeća tako što posjetite zvaničnu facebook stranicu (klik ovdje) i odaberete Vašu kombinacju ili određen proizvod i jednim pozivom na telefon +387 65 674 362 poručite.

Radno vrijeme butika je: radni dan 08:00 h do 20:30 h, subotom od 08:00 h do 18;00 h, nedjeljom ne radi.

A kako izgledaju neke od odjevnih kombinacija možete pogledati u galeriji u nastavku članka... 

Vaše malo carstvo

Vaša GRAZIA :)

Preporučujemo

Komentari