Uz Novu godinu ide i nova frizura - Cosmo svijet

Uz Novu godinu ide i nova frizura - Cosmo svijet

Kako smo u Novu godinu ušli sa lijepim željama i nekim novim životnim planovima tako je nekada potrebno napraviti i neke izmjene u svom izgledu - načinu oblačenja pa i sa novom frizurom. 

A informaciju kako odabrati pravu frizuru koja će vas izdvojiti od većine pronašli smo u "Cosmo Hair" salonu iz Gradiške.

Nesvakidašnji oblici, umjerene i tople boje, svečane i sportske frizure su samo dio onoga što se možete očekivati u ovom salonu gdje je kreativnost osoblja beskrajna.

Bilo da želite neku novu boju kose, skratiti već postojeću dužinu ili totalno promijeniti svoj izgled.

Salon "Cosmo Hair" je opremljen savremenom opremom koja stvara dodatnu garanciju za uspješniju njegu Vaše kose koja će nakon izlaska iz salona biti posebna.

Osoblje "Cosmo Hair" salona zadržava profesionalan pristup svim klijentima i uvijek je spremno da ponudi svoje dugogodišnje iskustvo i znanje pri odabiru adekvatne frizure, boje ili preporuke kod potrebnog tretmana za Vašu kosu. O kvalitetu usluga govori i veliki broj zadovoljnih klijenata koji su dali povjerenje timu "Cosmo Hair"  salona pri spremanju za neke od važnijih događaja u njihovom životu kao što su mature, vjenčanja, krštenja, rođendani i neke druge svečanosti.

Frizerski salon "Cosmo Hair" u našem gradu posluje već tri godine na adresi Miloša Crnjanskog broj 39 u zgradi "Gradid" u naselju Senjak. Jedan od razloga da posjetite "Cosmo Hair" jeste to što osoblje salona u ovoj branši ima preko 20 godina iskustva.

Jedino što preostaje jeste da se naručite pozivom na broj 051 926 011 i da se uvjerite u kvalitet usluge. 

A kako izgledaju neke od frizura nastalih u salonu možete pogledati u nastavku teksta u GIN galeriji:

 

Preporučujemo

Komentari