Da li ste posjetile butik DIVA u Gradišci?

Da li ste posjetile butik DIVA u Gradišci?

GIN.ba portal veće dugo vremena pokušava da svim svojim posjetiocima blagovremeno dostavi kvalitetne informacije a ovoga puta donosimo nešto za sve dame koje prate naš informativni portal. U skladu sa tim želimo da vam predstavimo nešto što će vas sigurno zanimati za ovo ljeto kada je u pitanju garderoba i naravno kombinacija kvaliteta i cijene.

Ukoliko i Vi želite da budete obučeni u skladu sa aktuelnim modnim trendovima ali i ako imate Vama svojstven imidž i volite unikatnu garderobu, koja se razlikuje od vladajućih modnih trendova, Butik Diva je pravo mjesto za Vas.

Ljubazno i profesionalno osoblje je uvijek tu da Vas srdačno dočeka i pruži svu neophodnu pomoć prilikom izbora adekvatnog komada garderobe.

Asortiman proizvoda u butiku DIVA čini ženska garderba vrhunskog kvaliteta koja će Vas privući svojim atraktivnim izgledom i što je još važnije povoljnim cijenama. Osim garderobe 
Paletu ženske garderobe čine:

- kožne jakne
- jakne od prave i vještačke kože
- haljine 
- suknje
- džemperi
- bluze
- pantalone
- tašne
- baletanke u vezu i sa perlicama
- patike

Haljine su oduvijek bile omiljeni odjevni predmet mnogih dama koje drže do svog stila. Ukoliko Vam je potrebna haljina za neku važnu svečanost kao što je svadba, matura ili večernji izlazak, u butiku DIVA možete pronaći sve što Vam treba.

Osim bogate ponude haljina, košulja i bluza, pantalona i farmerki u butiku DIVA možete naći i širok izbor torbi koje će upotpuniti vaš izgled. Novu sezonu su dočekali spremno sa velikim izborom samo za vas. DIVA osluškuje Vaše potrebe i odgovara na sve vaše zahtjeve.

Odjeća izrađena je od najkvalitetnijih materijala poznatih svjetskih brendova, moderne kreacije učiniće da zablistate u svim prilikama. A ljubazno i stručno osoblje pokloniće Vam svu neophodnu pažnju kako bi sve Vaše ideje sproveli u djelo.

Konstantno asortiman robe se proširuje novim modelima koje prate modne trendove i ujedno odgovaraju na Vaše potrebe za komfornim i prijatnim za nošenje odjevnim predmetima. Suknje, haljine, trenerke, tunike, majice, duksevi, teksas jakne i farmerke svih modela i veličina koje su tu tokom čitave sezone.

Postoje brojni butici u Gradišci, ali je samo jedan butik u kom možete pronaći sve za vas na jednom mjestu, bilo da kupujete za sebe ili želite da kupite pa poklonite nekome .

Butik DIVA Vaš savršen izbor.

Vjerujemo da ćete u butiku DIVA pronaći idealnu odjevnu kombinaciju za sve Vaše prilike. Ženska garderoba atratkivnog izgleda, upotpuniće Vašu pojavu i učiniti da budete primjećeni gdje god da se pojavite.

Pažljivo smo odabrali sve kolekcije uz sugestiju stručnog osoblja butika DIVA koje Vam prezentujemo, sa željom da na jednom mjestu pronađete odjeću i aksesoare za sve prilike. A tim butika DIVA čine profesionalne radnice koje će Vam srdačno izaći u susret i predstaviti ponudu. Funkcionišući kao jedan velik, dobro uigran tim nastoje da budu Vaš prvi izbor kada Vam zatreba kvalitetna i veoma povoljna garderoba iz Italije, Austrije, Njemačke, Švicarske i drugih zemalja u zavisnosti od toga koju robnu marku tražite i odjevni predmet.

Nadamo se da smo vam ukratko kroz tekst i fotografije opisali šta vas očekuje ukoliko odlučite da posjetite butik DIVA u Gradišci koji se nalazi u tržnom centru KONZUM-a na adresi Dejtonska 6 A na samom ulazu u Gradišku bilo da dolazite iz pravca Banjaluke ili tranzitnog puta Gradiška - Dubica.

Zato cure, djevojke, žene ma kako se osjećale posjetite butik DIVA i odaberite dva pojma koja će vas opisivati ovo ljeto - a to su elegantnost i sjaj. :) 

Preporučujemo

Komentari