Frizerski salon Art - Nova Topola

Frizerski salon Art - Nova Topola

Da li ste znali da u našem gradu postoji frizerski salon u kojem se o Vašoj kosi brine osoblje sa položenim Keune sertifikatom? U Frizerskom salonu "Art" u Novoj Topoli Vas očekuje mnogo više od toga.

Lijepa i uredna frizura prvenstveno zavise od pažnje koju posvećujemo Vašoj kosi, zdravlju tjemena Vaše glave i šišanja. Trudimo se da oštećenoj kosi vratimo zdravlje i stari sjaj koristeći preparate renomiranih proizvođača.

Znamo da frizura govori mnogo o osobi koja je nosi, zato Vam nudimo usluge šišanja i pravljenje frizure bez obzira na tip i dužinu kose. Šišanje, feniranje kose na ravno ili lokne će Vam pomoći da zablistate na sastanku, izlasku sa prijateljima, razgovoru za posao ili nekoj drugoj prilici. Naš posao je da se pobrinemo da kosa postane ukras Vašeg lica.

Frizerski salon "Art" je idealno mjesto za vrhunsku njegu Vaše kose i nudi Vam frizerske usluge:
- Žensko, muško i dječije šišanje
- Feniranje i profeniranje kose
- Peglanje kose
- Izrada lokni
- Motanje kose
- Farbanje
- Keune farbanje
- Ugradnja pramenova
- Skidanje boje (posvjeljivanje kose)
- Ombre
- Prelivi
- Mini val
- Nadogradnja kose
- Maska
- Keratinski tretman
- Depilacija
- Nadogradnja noktiju

Za njegu Vaše kose spremili smo keratinski tretman za kosu koji ima za cilj da hrani i revitalizuje Vašu kosu, vraćajući joj gipkost i sjaj. Keratin je jedan od tri važna proteina u ljudskom tijelu koji se nalazi u kosi, koži i noktima.

Ako se odlučite na neku od novih i modernih frizura možete posjetiti frizerski salon "Art" u Novoj Topoli, takođe možete putem telefona na broj 066 791 200 da rezervište Vaš termin.

 

Preporučujemo

Komentari