BAZA Cafe & Lounge Gradiška

 BAZA Cafe & Lounge Gradiška

Lounge u pop-kulturi označava mnogo stvari koje su vezane za opuštanje. U ovom slučaju, kada se radi o spajanju Lounge-a sa ugostiteljstvom, možete očekivati bar u kojem se možete opustiti u ugodnom ambijentu, uzeti predah od svakodnevnih problema, napuniti baterije za nastavak dana. Jednostavno, oazu mira u kojoj možete popiti kafu, dok zavaljeni u lazy bag čitate novine, knjigu, stripove ili jednostavno ne radite ništa do uživate relaksirajućoj muzici. 

Može se reći da je ovdje Lounge više od stila ili jednostavnog pomodarstva, da je postao način ponašanja. Tako da ako imate želju da bukvalno ležite u moru jastuka, možete. Ne treba da se opterećujete da li je baš pristojno da baš ležite u jednom kafiću jer, ako pogledate oko sebe, shvatićete da ste okruženi ljudima koje zaista nije briga, i koji su tu kao i Vi, iz razloga da se opuste. 

Baza Cafe & Lounge nije restoran, tako da ovdje ne možete naručivati hranu ali uskoro u ponudi možete da nađete Finger i Snack food koji se služe uz piće za potpuni užitak. 
Potrebno je vremena da se ljudi naviknu da nešto ovakvo postoji i u našem gradu. Ne ustručavajte se i uvjerite se da je ovo mjesto za svakoga, bez obzira kom stereotipu pripadate, jer svakom je potrebno tih sat vremena u danu kada pauzirate sve loše u životu i jednostavno se zavalite u ugodni lazy bag i ne razmišljate ni o čemu.
Još nešto jedinstveno vezano za Bazu jeste nargila. O nargili smo već pisali ranije, i dobili mnogo pitanja da li stvarno postoji mjesto gdje se može uživati u čarima nargile. Tako da ako želite da se opustite sa društvom na načine na koje su se opuštali kanovi, sultani i druge istočnjačke glavešine kroz istoriju, Baza Cafe & Lounge je pravo mjesto za vas. 

Trenutno možete uživati u aromama:

- Ice Bonbon

- Menta

- Double Melon

- Banana

- Crazy Lemon

- Jabuka-Cimet

A uskoro će biti dostupno još aroma. Sve što vas bude zanimalo vezano za nargilu, možete pročitati klikom na OVAJ LINK

 

Još od ne baš davnog otvaranja do danas, Baza Cafe & Lounge je bila mjesto održavanja već nekoliko odličnih žurki. Posljednja u nizu je bila gostovanje Ilije Đokovića dok već sutra imamo priliku da uživamo u Jazz noći sa Tatjanom Topić i Dinkom Blagojevićem

Ali i inače, ako i totalno nausmičnim danima kao što su utorak, četvrtak dođete u Bazu velika je šansa da ćete zateći već pripremljen DJ set ili skupinu muzičara koji će vam pružiti noć ispunjenu kvalitetnom muzikom, bilo da se radi o elektro muzici, ili opuštenijoj rok varijanti, koja nikada nije klasična "e, a je l' može Kotor od Galije?" varijanta, nego više okupljanje fanki-bluz-rokera-virtuoza koji su tu da sviraju za svoju i Vašu dušu. 

Preporučujemo

Komentari