Noletova jahta stigla u Tivat, sve spremno za vjenčanje

Noletova jahta stigla u Tivat, sve spremno za vjenčanje

Vjenčanje vijeka, kako su mnogi nazvali dan kada će najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković "stati na ludi kamena" sa dugogodišnjom djevojkom Jelenom Ristić, sve je bliže.

U sklopu priprema za ovaj veliki događaj juče je u marinu u Tivtu uplovila njegova jahta "Dijana", kojom će budući supružnici otploviti na ostrvo Sveti Stefan sljedeće nedjelje, gdje će biti obavljeno vjenčanje.

Nezvanično, Nole i Jelena će sudbonosno "da" izgovoriti 9. ili 10. jula jer su to datumi koje su zvanice dobile na pozivnicama, prenijeli su srpski mediji. Bez pozivnice, naravno, neće biti moguć prilaz poluostrvu gdje se vjenčanje održava, a zvanice su zamoljene da o vjenčanju ne govore u javnosti.

Srpski mediji prenose da će predstavnicima sedme sile iz Srbije ulaz biti zabranjen, a zaposleni na ovom crnogorskom poluostrvu i svi oni koji učestvuju u organizaciji potpisali su rigorozne ugovore koji ih obavezuju na potpunu diskretnost i neće moći na društvenim mrežama da objavljuju ništa sa događaja jer će, u suprotnom, platiti veliku novčanu kaznu.

Navodno će prava za ekskluzivno praćenje svadbe koštati nekoliko hiljada evra, a ovaj iznos će otići u humanitarne svrhe na račun fondacije Novaka Đokovića.

Među VIP gostima su Ana Ivanović, Jelena Janković, ali i Marija Šarapova, Endi Mari i drugi, prenose srpski mediji.

Novak i Jelena u vezi su od 2006. godine. Prošle jeseni su se vjerili, a ovog proljeća objavili da će u oktobru dobiti prvo dijete.

Preporučujemo

Komentari