Sport kojim se bavi otkriva kakav je muškarac

Sport kojim se bavi otkriva kakav je muškarac

Kako muškarac provodi slobodno vrijeme otkriva puno o njemu kao osobi. Naprimjer, sport kojim se bavi može otkriti njegove takmičarske sklonosti, životne prioritete i crte karaktera.

Saznajte šta sport kojim se bavi otkriva o predmetu vaše požude.

Fudbal

Fudbal je definitivno jedan od najpopularnijih sportova na svijetu, a vole ga tradicionalni i pomalo praznovjerni muškarci.

Ali ovaj sport uči timskom radu kao i takmičarskom duhu, pa možete očekivati iskrenog prijatelja i čovjeka od povjerenja, ali pazite, muškarcima koji vole fudbal "slava" može lako lupiti u glavu.

Košarka

Košarka je sport koji će uvijek imati svojih fanova. Muškarci koji vole ovaj sport imaju izražen takmičarski duh.

Oni su vrlo energični i zaigrani, pa budite spremni na "akciju" u bilo koje doba dana.

Rukomet

Rukomet je vrlo popularan sport. Muškarcima kojima je ovo sport broj jedan snažni su i hrabri.

Rukomet zahtjeva odanost i timski rad, pa ako ste odabrali partnera rukometaša svakako računajte da u njega možete imati povjerenja.

Triatlon

Kako i samo ime govori riječ je o tri sporta u jednom - plivanje, biciklizam i trčanje. Ljubitelj ovakvog sporta obožava izazove kao i raznolikost i promjene.

Znači li to da oni ne vole duge veze, te da ne mogu biti vjerni ne znamo, ali planirate li nešto ozbiljnije s triatloncem, svakako se pripremite na mokru zabavu za koju će vam trebati dobre patike.

Tenis

Ovo je fizički vrlo zahtjevna disciplina što znači da je to sport koji vole samouvjereni i neovisni, te vrlo aktivni muškarci.

Ako ste u vezi s teniserom budite uvjereni da je to muškarac koji se ne stidi zaplakati i pokazati osjećaje, ali oni nisu mekušci, već sentimentalne i vrlo snažne individue.

Stolni tenis

Ovo je olimpijski sport koji privlači muškarce koji su vrlo društveni.

Bavi li se i vaš partner ovim sportom, zaljubili ste se u psihički snažnog muškarca koji zna što želi, voli raditi po svom i ne podliježe trendovima.

Golf

Iako se tako ne čini, ovo je sport koji vole pomalo isfrustrirane osobe. Voli li muškarac ovaj sport ili je vrlo takmičarski nastrojen i čezne za pobjedom, ili se jednostavno pretvara da voli golf samo kako bi svaki vikend zbrisao iz kuće.

Ali sudeći po cijeni opreme za ovaj sport kao i iznajmljivanju koje nije jeftino, planira li se vaš muškarac baviti ovim sport bolje mu je da u njemu uživa.

Preporučujemo

Komentari