Ovna nerviraju autoriteti, Bika besparica, Raka…

Ovna nerviraju autoriteti, Bika besparica, Raka…

Sve nas nerviraju različite stvari. Evo šta kažu zvijezde, šta može da vas izbaci iz takta:

Ovan 

Ovna može izbaciti iz takta kad mu neko priča šta treba da radi. Nikada mu ne naređujte, jer ne voli autoritete. Nervira ga i kad ne može da bude najbolji u svemu što radi, mada rijetko sumnja u sebe i svoja postignuća. Treba učiti od njega kako se samopouzdanje održava na zavidnom nivou. 

Bik 

Bika najviše nervira kada nema dovoljna novca za sve svoje potrebe. To je znak koji se vezuje za materijalne vrijednosti koje mu daju osjećaj sigurnosti. Voli da radi, vrijedan je, ali samo ono što voli. Voli da uživa i najlakše ćete ga iznervirati ako ga prekinete u hedonizmu, ili mu uskratite novčana i ostala sredstva za to. 

Blizanci 

Pripadnike ovog znaka ćete najviše iznervirati ako mu kažete da je neiskren. Blizanci ne vole kada ih ostali ne shvataju ozbiljno. Izritiraćete ih i ako se ne odazivate na njihove pozive, ne odgovarate na poruke koje vam šalju. Svaki prekid komunikacije sa njima je ono što ih baš nervira. 

Rak 

Raka može najviše da iznervira ako mu neko dira porodicu. Ne pominjite u negativnom kontekstu osobe koje rak voli. Inače, jako je uvredljive prirode i najbolje bi bilo da mu ne spominjete kako nešto nije dobro uradio ili neke greške iz prošlosti. Može da se duri godinama. 

Lav 

Samo probajte da udarite na njegov ego ili da mu ne povlađujete. Kažite Lavu da mu nije lijepa kosa, da mu je demode odjeća, da nema smisla za humor i precrtaće vas sa liste prijatelja. Lav voli skupe stvari, čak i kad ne može da ih priušti, hedonista bez premca. 

Djevica 

Djevicu može veoma da iznervira ako joj neko kaže da nešto nije uradila kako treba, čak i ako joj zamjerite da im kuća ne blista, da njihova odjeća nije savršeno ispeglana. Ne nalazite joj mane jer to može dovesti do frustracije, ali Vam Djevica nikada neće reći da ste je iznervirali, već će vas samo ignorisati. Ono što, takođe nervira Djevicu je kada neko nije realan i praktičan. 

Vaga 

Ovaj znak će izbaciti iz takta ako nema vremena da se lijepo sredi i obuče, prije nego što negdje krene, ili da sredi kuću ukoliko očekuje goste. Zato, nemojte banuti kod Vage, iznerviraćete je. Takođe, Vage vole komplimente, pa im to nemojte uskraćivati ukoliko ne želite da ih nervirate. I svađa može da ih izvede iz takta, rasprave i konflikti svake vrste. Ako vam Vaga okrene leđa, znajte da je ljuta, jer vam to, zapravo, nikada neće reći. 

Škorpija 

Najviše može da je iznervira ako joj kažete da prestane da se miješa u tuđe poslove ili da treba da gleda svoja posla. Nemojte joj govoriti da je previše radoznala ili još gore da je “špijun”. To će je sugurno izbaciti iz takta. Takođe, ne tražite od Vage da vam "otvori sve karte", ne insistirajte na pretjeranoj intimi, otkrivanju tajni, dubine duše… Škorpije vole kada je nešto misteriozno. 

Strijelac 

Strelca može da iziritira ako mu kažete da danas mora da sjedi na jednom mjestu, da radi jedan posao, da se usredsredi na jednu stvar. Ako mu kažete da je neozbiljan ili da se ne trudi, takođe može mnogo da mu smeta. Njega nikako ne treba ograničavati jer neće moći da ostvari svoje potencijale. Ne možete mu ništa zabraniti, sputati ga, jer je, kao i ostali vatreni znaci, uvijek u pokretu i novim i željan novih izazova. 

Jarac 

Jarcu kažite da ćete kasniti kada treba da se nađete sa njim. Neće Vas čekati. Nikako. Ne očekujte da vam progleda kroz prste, čak i kada vam je dobar prijatelj ili rođak. Recite mu da nije realan, da je neozbiljan i neodgovoran. To će ga povrijediti i iznervirati. 

Vodolija 

Vodoliju možete iznervirati ako joj kažete da je spora, da nešto ne zna ili ne može da shvati. Može je izbaciti iz takta čak i ako samo kažete da je staromodna osoba ili da ne shvata da se vrijeme promenilo. Naredbe svake vrste mogu biti problem jer prihvata savjet samo od prijatelja ili bliskih ljudi, ali ne od onog ko im je autoritet. 

Ribe 

Ribe najviše može da iznervira ako ih neko naglo probudi ili ih uznemirava dok se odmaraju. Isto tako, veliki problem može da bude ako im neko kvari iluzije ili im se miješa u odluke. Ne vole kad im neko otvori oči i ukaže im na nesavršenosti njihovog svijeta. Ili im kaže da ne smiju da se odaju porocima, omiljenom piću, cigaretama ili prevelikom uživanju u hrani.

Preporučujemo

Komentari