Sutra Trojka iz bloka u Gradišci

Sutra Trojka iz bloka u Gradišci

GRADIŠKA ZOVE NA TROJKU IZ BLOKA!!!

SUBOTA / 2. jun / 18:00 časova

Organizujemo prvo takmičenje u brzom šutiranju trojki u Gradišci i drugi turnir TROJKA IZ BLOKA u Republici Srpskoj u sedmoj sezoni!!!Prijava za takmičenje je donacija od 5 KM.

Vašom prijavom direktno pomažete socijalno ugrožene porodice sa 4 i više djece.

Na takmičenju nema puno pravila i zaista je samo važno učestvovati.

Dobrodošli su svi - od 3 do 103 godine!

OČEKUJE NAS MNOGO IZNENAĐENjA I POZNATIH SPORTISTA, MUZIČARA I DRAGIH GOSTIJU!

DOĐI I TI!

Ovaj veliki humanitarni događaj svojom nesebičnom podrškom podržali su i lokalni privrednici sa prostora Opštine Gradiška.

VIDIMO SE NA LINIJI ZA TRI POENA!!!
 

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe od 2005. godine prikupila je preko 2,5 miliona evra i pomogla više od 2.000 porodica koje žive širom Balkana! Kroz ideju TROJKA IZ BLOKA do sada je od 2012. godine organizovano više od 127 turnira u brzom šutiranju trojki u gradovima širom svijeta - na čak tri kontinenta!

TROJKA IZ BLOKA je do sada kroz različite humanitarne turnire, okupivši preko 20.000 takmičara, prikupila više od 210.000 evra od čega je izgrađeno i renovirano 30 kupatila15 kuća i jedno porodilište i jedna zdravstvena ambulanta.

U 2018. godini nas očekuje mnogo izazova!

Pročitajte više o nama:

www.srbizasrbe.org

www.trojkaizbloka.org

BUDI I TI DIO TROJKE IZ BLOKA!

 

Kroz učešće u ovoj humanitarnoj akciji pomažete i desetočlanu porodicu Đurić, koja živi u selu Čatrnja kod Gradiške. Roditelji Srboljub (38 godina) i Andrea (31) imaju čak osmoro djece: Vedran (13 godina), Branko (12), Milica (10), Miljana (9), Živana (6), Luka (4), Lena (3) i Dunja (1).

Đurići žive u vlastitoj kući i posjeduju još 5,5 dunuma (oko 55 ari) zemljišta. Obzirom da djeca rastu i da se stvara potreba za većim životnim prostorom, Đurići su podigli kredit kako bi mogli da dograde još jedan dio kuće, a takođe dobili su i donacije od drugih organizacija u vidu građevinskog materijala za nastavak ovih radova.

Jedino redovno primanje koje ostvaruje porodica je plata koju zarađuje otac porodice Srboljub radeći u lokalnoj pilani, a porodica uskoro očekuje i ostvarivanje prava na dječiji dodatak. Obzirom da posjeduju veliko zemljište porodica na njemu sadi baštu, a pored svog obrađuju i obližnje zemljište koje su im vlasnici ustupili i kako bi mogli da prehrane svinje koje drže.

Najvrijednija pomoć bi bila traktor kojim bi otac porodice mogao da obrađuje zemlju i da ide povremeno na rad u šumu. Takođe, značajna pomoć bi bila i nabavka male brente za obradu drveta i cirkulara sa kojim bi otac porodice Srboljub mogao da proizvodi palete i da prodajom istih ostvari dodatni prihod za porodicu.

Preporučujemo

Komentari