Odigrano prvo veče Streetball Actros 2017 - Ljeto košarke (FOTO)

Odigrano prvo veče Streetball Actros 2017 - Ljeto košarke (FOTO)

Sinoć je u Novoj Topoli odigrano prvo veče Streetball Actros 2017 - Ljeto košarke. Ovaj turnir u uličnoj košarci postao je već tradicija koja se održava već nekoliko godina u ovom eminentnom ugostiteljskom objektu - motelu i piceriji Actros.

Streetball se igra po pravilima FIBA 3x3 basketa, a o kakvom turniru u uličnoj košarci se radi govori i to da su se prijavile i ekipe iz Prnjavora, Banjaluke, kao i ekipe iz lokalnih mjesta kao što su Aleksandrovac, Laktaši i Gradiška. 

Pored dobre organizacije za one najbolje obezbijeđene su novčane nagrade  za prva dva osvojena mjesta. A u sklopu samog turnira kao zabavni dio jeste i takmičenje u šutiranju trojki.

Sinoć su odigrane prve utakmice a rezultate možete pogledati u tabeli koja slijedi

Pozivamo Vas da dođete i podržite još jednu sportsku priču, uživate u prijatnom ambijentu ugostiteljskog objekta Actros u Novoj Topoli kao i sjajnom basketu koji kreće od 16:30 časova. Turnir će trajati do 9. avgusta.

Da bi ovaj kompletan turnir bio organizovan, svoj doprinos su dali i lokalni privrednici koji su nesebično podržali ovaj sportski događaj

Kako je prošao turnir možete pogledati i u FOTO galeriji koju smo za vas pripremili.

 

Preporučujemo

Komentari