Zatvoreno Galenfarm fitness ljeto 2017 (FOTO)

Zatvoreno Galenfarm fitness ljeto 2017 (FOTO)

Večeras je održan posljednji trening u okviru ovogodišnjeg 20odnevnog projekta Galenfarm fitness ljeto 2017.

“Prezadovoljni uspjehom projekta, zahvaljujemo se građanima koji su prepoznali njegov značaj i dolazili da vježbaju. Srećna sam što su naši sugrađani potpuno spremni za ovakve stvari i što su sa oduševljenjem prihvatili ideju. Cilj je bio da se pokrenemo i zabavimo na svježem vazduhu a kada je tako, onda trening postaje ljubav i dio sedmičnog rasporeda što uveliko utiče na stanje našeg tijela i duha. U proteklih 20 dana nismo realizovali tri treninga, obzirom na vremenske neprilike i neuslovnu podlogu u tom trenutku. Sve ostalo je proteklo po planu.”, izjavila je Danijela Crnić i zahvalila svim partnerima projekta:

“U ime Udruženja za sport i rekreaciju LFit, zahvaljujem svim sponzorima koji su dali svoj doprinos, trenerima, te ekipama Webix-a, Gin Portala, Starog mjesta i Udruženja Most koji su nam prijateljski pomogli oko marketinga i još nekih tehničkih pitanja. Veliku zahvalnost dugujemo prim. mr Svjetlani Kovačević čija je ideja bila da nas ispred Galenfarma i JZU Apoteka Gradiška podrži i omogući da projekat Fitnesom do zdravlja realizujemo i ovdje u našem gradu. Takođe smo zahvalni Načelniku opštine, gospodinu Zoranu Adžiću, kao generalnom pokrovitelju ovog projekta, te medijskom pokrovitelju Radiu Gradiška. “ 

Za naš portal govorila je i direktorica JZU Apoteke Gradiška, gospođa Svjetlana Kovačević: “Nadam se da su učesnici fitnes ljeta uživali i da su sada zdraviji i srećniji, što je i bio naš cilj. Galenfarm obećava da će ova manifestacija postati tradicionalna i u našem gradu. Još jednom se zahvaljujem svima koji su nas podržali i pomogli da organizujemo Galenfarm fitness ljeto 2017.”

 Do idućeg ljeta, sportski pozdrav! 

Pogledajte kako je to sve izledalo u promotivnom video prilogu marketinške agencije We8ix

Preporučujemo

Komentari