Dodir zdravlja: Galenfarm fitness ljeto 2017. u Gradišci

Dodir zdravlja: Galenfarm fitness ljeto 2017. u Gradišci

U Parku Slobode u Gradišci, 10. juna, kreće realizacija projekta “Galenfarm fitness ljeto 2017”. “Otvaranje će biti upriličeno u subotu u 18h, a zatim će se narednih dvadeset dana održavati po jedan trening dnevno, potpuno besplatno za sve zainteresovane građane. Biće to lijep spoj zabave, treninga, a dalje i priče o zdravoj prehrani.” - izjavila je Danijela Crnić, certifikovani Pilates i fitness instruktor.

Nosilac projekta je sportska asocijacija LFit iz Banja Luke, koja projekat “Fitnesom do zdravlja” uspješno realizuje već šest godina za redom, privlačeći svake godine sve veći broj posjetilaca i sponzora. Organizator i generalni sponzor u Gradišci je Galenfarm, generalni pokrovitelj projekta je Načelnik opštine, gospodin Zoran Adžić, a medijski pokrovitelj Radio Gradiška.

“Ispred LFit-a se zahvaljujemo svima koji ove godine daju podršku projektu. Na ovaj način pružamo priliku svima koji su zainteresovani da dvadeset dana uživaju vježbajući u prirodi uz trenere koji su angažovani da ih upute kako da sve to izvedu najbolje što mogu. Ovim putem pozivamo sve građane, partnere i sponzore da nam se od sutra pridruže u parku kod fontane.” - dodala je Danijela.

Preporučujemo

Komentari