Servisne informacije za 25.06.2014.

Servisne informacije za 25.06.2014.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI
POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA - Na području gradiške opštine u protekla 24 časa javni red i mir nije narušavan. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom, saopšteno je iz Policijske stanice Gradiška.
VATROGASNA JEDINICA - Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice intervenisali su jutros u 7 sati i 6 minuta zbog požara na elektroinstalacijama na stambenom objektu u Bistrici.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE - Na odjelu porodilišta gradiške bolnice u prethodna 24 časa obavljen je jedan porod, rođen je jedan dječak.

SLUŽBA HITNE POMOĆI - U Službi hitne pomoći tokom protekla 24 časa pregledano je 35 pacijenata, a dežurni doktor bila je Aleksandra Džino.

KOMUNLANA POLICIJA - Komunalna policija opštine Gradiška, u utorak 24. juna, izvršila je tri kontrole vozila zbog nepropisnog parkiranja u ulicama Vidovdanskoj, Lijevčanskoj i Đakona Avakuma. Obavljen je jedan komunalno-inspekcijski nadzor i jedno izvršenje rješenja.

Vodostaj rijeke Save jutros u 7 časova iznosio je 75 centimetara.

SERVISNE INFORMACIJE
ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Zbog radova na trafostanicama danas će dolaziti do prekida u isporuci električne energije na trafostanicama: Dubrave-2-Šmitran, Elezagići-3, Rogolji-Lokvari, Brestovčina-Štetić, Topola-ZC, Sovjak-2, Vilusi-2 i Karajzovci-Đakići.

VODOVOD – Isporuka vode redovna je prema svim potrošačima koji su priključeni na gradski vodovod.

GRADSKA ČISTOĆA - Prikupljanje i odvoz smeća odvija se prema planiranom rasporedu.

Preporučujemo

Komentari