Pikado iz bloka prikupio 1504,85 KM

Pikado iz bloka prikupio 1504,85 KM

Juče je u Gradišci održan drugi po redu humanitarni turnir "Pikado iz bloka" u kafe baru "Naš kafić" koji je realizovala humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" za pomoć višečlanim porodicama sa četvoro i više djece.

Turnir je trajao 8 časova a na samom turniru je učestvovalo 46 igrača kao i mnogobrojna publika koja je došla da isprati ovaj događaj i da svojim prisustvom podrži ovu humanitarnu akciju.

Najbolji na turniru u neizvjesnoj i odlučujućoj zadnjoj partiji bili su Saša Vrljanović koji je osvojio prvo mjesto, zatim Aleksandar Trkulja koji je osvojio drugo mjesto i Boris Kerkez koji je osvojio treće mjesto.

Ukupno je prikupljeno 1504,85 KM koje će biti uplaćene na račun humanitarne organizacije "Srbi za Srbe", koja za cilj ima da i ove godine pomogne jednu višečlanu porodicu sa prostora grada Gradiška.

Ovo nam je druga akcija u toku ove godine, a prošle godine smo takođe imali dvije humanitarne akcije a to su "Pikado iz bloka" kao i naš najveći projekat "Trojka iz bloka" koji planiramo i ove godine da realizujemo kako bismo obezbijedili novčana sredstva za pomoć ugroženim porodicama sa prostora našeg grada.  Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima, našim sugrađanima, prijateljima kao i svim ostalim ljudima koji su pomogli ovaj događaj. Poručuju iz organizacije "Srbi za Srbe".

Pored mnogobrojnih učesnika i donatora, humanitarni projekat "Pikado iz bloka" podržale su i kompanije "AluProx" iz Gradiške koja je već nebrojeno puta pomagala događaje organizacije "Srbi za Srbe" kao i kompanija "Carlsberg Srbija - Lav pivo".

Više o humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe" možete pročitati na linkovima: 

Srbi za Srbe
Trojka iz bloka

Preporučujemo

Komentari