Plava zvezda: Gradiška dobila još jedan vrtić

Plava zvezda: Gradiška dobila još jedan vrtić

Dragi naši roditelji, u toku je upis u vrtić Plava zvezda.

Dječiji vrtić „Plava zvezda“ Gradiška je privatna predškolska ustanova. Sjedište i prostorije vrtića su u Gradišci, u Atinskoj ulici.

Naš vrtić se nalazi u gradskom naselju, u mirnoj ulici porodičnih kuća u nizu, sa malom frekvencijom saobraćaja. Prostorije vrtića su u prizemlju stambenog objekta sa posebno prilagođenim prilazom i ulazom. Vrtić ima i posebno dvorište osigurano adekvatnom ogradom, u okviru kojeg se nalazi prostor sa travnatom površinom i pratećim sadržajima pogodnim za igranje i boravak djece napolju.

Vaspitno-obrazovni rad sa djecom obavlja kvalifikovan i stručan tim vaspitačica sa višegodišnjim iskustvom u pedagoškom radu, koji je specijalizovan da uz tradicionalne načine obrazovanja pruža i različite programe razvoja djece poput Montessori programa, NTC sistema učenja.

Pored vaspitno obrazovnog rada, koji je naša glavna djelatnost i cilj, unutrašnji i vanjski prostor vrtića je u slobodnom vremenu moguće koristititi za organizaciju i održavanje dječijih rodjendana odnosno kao igraonicu ili klub za djecu.

Osnivanjem vrtića „Plava zvezda“ želimo da svoje znanje i iskustvo usmjerio i na djecu predškolskog uzrasta. Ulaganje u rani razvoj djece donosi višestruke dobrobiti za čitav život: zdravlje, blagostanje, kao i sposobnost za učenje i aktivan život – kako samoj djeci tako i njihovim porodicama i cijelom društvu. U ranom djetinjstvu pokreću se i uspostavljaju obrasci ponašanja, vještina i učenja, a vrtić je, pored porodice, veoma važan u podršci dječijem razvoju.

Vrtić je dječiji prozor u svijet.... U vrtiću, svakodnevno, djeci pružamo mogućnost novih spoznaja i gradimo njihov svijet mašte, ali... i mi odrasli, svakodnevno, učimo od naše djece i s njima maštamo.


Baš kao u „Plavoj zvezdi”.

Za sve informacije budite slobodni da pozovete na 065 400 317.

Preporučujemo

Komentari