Black FRIDAY // BEKO Shop u Gradišci organizuje velike popuste od 10 - 40%

Black FRIDAY // BEKO Shop u Gradišci organizuje velike popuste od 10 - 40%

Brend BEKO i njegova ovlaštena prodavnica u Gradišci odlučila je da Vas ovaj vikend nagradi sa mnoštvom popusta i jednim od najpovoljnijih mogućnosti da kupite sve ono što Vam je potrebno u Vašem domu.

Naime, radi se o velikoj akciji "BLACK FRIDAY" koju organizuje brend BEKO na kompletan svoj asortiman proizvoda i to u rasponu od 10 % do 40 % popusta.

Iskoristite ovu neponovljivu ponudu koja važi samo ovog petka 24.11. i obradujte se novim uređajima iz BEKO asortimana a uz to i Vaš kućni budžet će biti pošteđen tako što ćete ostvariti mnoštvo ušteda bilo da kupujete za gotov novac, karticu ili na kredit.

Ako tražite određen TV, veš mašinu, fen, šporet, usisivač, mikrovalnu, napu za kuhinju, sokovnik, sjeckalicu, peglu, aparat za kafu, mikser, blender, toster, aparat za čaj, frižider, zamrzivač ili nešto drugo iz ponude brenda BEKO ovo je odlična prilika koju trebate da iskoristite. 

Pozivamo Vas da do petka razmislite šta je to što Vam je potrebno i zatim posjetite BEKO shop u Gradišci, koji se nalazi u tržnom centru MERCATOR (ulica Dejtonska - tranzit),

Takođe sve informacije možete dobiti i putem telefona 051 926-448


Brend BEKO se trenutno prodaje u preko 100 država a BEKO proizvodi se koriste u milionima domaćinstava širom svijeta. BEKO je dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i za zelenu tehnologiju. BEKO proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj učinkovitosti i visokim performansama, što je uzrokovalo da budu dio “Best Buy” kategorije proizvoda. U 2011 godini BEKO postaje jedan od rijetkih brendova koji su sertificirani kao nositelj potpuno tačnih informacija u kategoriji Evropskog načina utroška energije. Svi BEKO proizvodi zadovoljavaju uslove o očuvanju životne sredine i proizvedeni su u skladu sa ISO 4001 standardom. Pored svega navedenog brend BEKO je broj 1 po prodaji u Evropi uređaja za domaćinstvo kao i premium partner F.C. BARCELONA.

Preporučujemo

Komentari