Javni poziv za dodjelu sredstava za podršku razvoju preduzetništva

Javni poziv za dodjelu sredstava za podršku razvoju preduzetništva

Obavještavaju se pravna i fizička lica koja su registrovana, odnosno  imaju sjedište ili prebivalište na području opštine Gradiška i koja svojom aktivnošću doprinose razvoju privrede opštine Gradiška, da je Načelnik opštine 05.07.2017. godine raspisao Javni konkurs 05.07.2017. godine za podršku razvoju preduzetništva u opštini Gradiška za 2017. godinu. Cjelokupan tekst Javnog poziva možete preuzeti ovdje.

Odobrena sredstva:

 za privredna društva i preduzetnike ne mogu biti veća od 6.000,00 KM po korisniku,
 za nezaposlena fizička lica ne mogu biti veća od 3.000,00 KM po korisniku.

Korisnici sredstava moraju ispunjavati opšte i posebne uslove koji su propisani Pravilnikom o načinu i uslovima raspodjele sredstava za podršku razvoju preduzetništva u opštini Gradiška za 2017. godinu („Službeni glasnik opštine Gradiška“, broj: 2/17), kojeg možete preuzeti ovdje.

Obrasci zahtjeva za prijavu na Javni poziv – „Obrazac 1 – Privredna društva i preduzetnici“ možete preuzeti ovdje, „Obrazac 2 – Fizička lica“ možete preuzeti ovdje, ili se mogu preuzeti u šalter sali Opštinske uprave Gradiška (šalter broj 8). Obrasci zahtjeva sadrže spisak potrebne dokumentacije u zavisnosti od vrste podsticaja za koji se podnosi.

Zahtjevi sa propisanom dokumentacijom se podnose Odjeljenju za privredu i poljoprivredu Opštinske uprave Gradiška lično u šalter sali Opštinske uprave Gradiška (šalter broj 8). Javni poziv je otvoren do 04. avgusta 2017. godine.

Ostale informacije vezane za konkurs se mogu dobiti u Odjeljenju za privredu i poljoprivredu na telefonе 051/810-330 i 051/810-344.

Preporučujemo

Komentari