Alu Prox - Ograde sa stilom

Alu Prox - Ograde sa stilom

Pored toga što je naš grad poznat po raskrsnici puteva tačnije kao najveći granični prelaz u BiH poznat je i po našoj privredi koja svakodnevno pokazuje tendenciju za sve većim obimom proizvodnje u različitim privrednim granama. Ovog puta Vam donosimo jednu sjajnu priču o kompaniji AluProx iz Gradiške koja se bavi izradom i montažom svih vrsta alu ogradaalu roletnipvc i alu stolarije.

Kompanija AluProx svoje postojanje gradi prije svega na profesionalnosti, kvalitetu i povoljnosti kada je u pitanju pristup prema klijentima, što je i dovelo do toga da postane jedan od vodećih brendova u našoj zemlji a osim toga vrata je otvorila i prema zemljama iz regiona kao i izvozu proizvoda u zemlje EU. 

Pri izradi određenog dijela, kompletne ograde ili nekih drugih proizvoda koristi se najkvalitetniji aluminijum (debljine od 1.8 - 3 mm) što garantuje čvrstoću, sjajan dizajn, dugotrajnost - boje kao i lakoću prilikom održavanja. A koliko je zapravo moderan pokazuje i široka paleta boja koju možete odabrati prilikom izrade tako da kompletan program bude u skladu sa enterijerom ili eksterijerom Vašeg objekta (kuće, stana, poslovnog objekta ili nekog drugog prostora).

Koliko je široka primjena ovakvog tipa izgradnje u građevini govori i činjenica da je moguće raditi sve tipove stpeništa, balkona, dvorišta kao i panelne ograde.

Jedna od jako važnih karakteristika kod proizvodnje kao i ugradnje ograda ovakvog tipa jeste i preciznost, tako da na svakom mjestu gdje je predviđeno da bude ograda može se dovesti do savršenstva njena konstrukcija - što možete i vidjeti iz primjera koje Vam donosimo iz proizvodnog pogona AluProx kompanije.

AluProx kompanija je svoju proizvodnju kao i ugradnju proširila na kompletnu Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Austriju i Njemačku.

Kada govorimo o tome da je najbolja proizvodnja ograda u BiH upravo u kompaniji iz našeg grada to možemo potkrijepiti i činjenicom da na kompletan materijal AluProx kompanija daje garanciju od 30 godina a na urađen posao 5 godina garancije.

Pored profesionalnog pristupa poslu tim AluProx-a vodi računa i o najsitnijim estetskim detaljima tako da će svaki ugao, svaka površina kao i svaki detalj biti u skladu sa prostorom za koji je namijenjena ograda.

Takođe važno je napomenuti da se kompanija proširila kada je riječ i o njenim komitentima koji ima preko 30 kako u našoj zemlji tako i u zemljama iz regiona.

Kako izgledaju neki od gotovih proizvoda možete pogledati u nastavku teksta

Koliko je zapravo jasna činjenica kvaliteta AluProx kompanije jeste i broj od preko 1900 zadovoljnih klijenata

Kako izgleda proces planiranja, proizvodnje i montaže možete pogledati u video prilogu:

 

Kompletnu ponudu kao i informacije možete dobiti putem kontakt podataka kompanije AluProx

Telefoni: 066/166-263, 065/521-833, 051/926-009 
Adresa: Nedeljka Čabrinovica 1, 78 400 Gradiška BiH/RS
Email: klincov_lj@hotmail.com
Web: http://www.aluprox.com/

Preporučujemo

Komentari