Počelo je ginovanje. Otvoren portal GIN.ba!

Počelo je ginovanje. Otvoren portal GIN.ba!

Dobrodošli na portal GIN.ba, želimo Vam ugodnu posjetu i nadamo se da ćete pronaći neku od tema za vas. Očekujemo takođe da će sadržaj portala biti odgovarajući, potrudili smo se da obuhvatimo sve teme, sve sadržaje, manifestacije i događaje na jednom mjestu. Na početku da kažemo par stvari koje karakterišu portal i njegov rad.

Bazirali smo se prvo na promociji same Opštine a time i svih njenih pratećih sadržaja i stvari koje je karakterišu. Plan je da se na jednom mjestu nalaze sve važne informacije, kako za naše sugrađane tako i za one koji posjećuju Gradišku, planiraju dolazak ili samo prolaze kroz naš grad. Kreirali smo interaktivne sadržaje tako da je sama pretraga vijesti i informacija što lakša za naše posjetioce. U samom vrhu možemo izdvojiti privredu koja je jedna od glavnih stvari na portalu, baš iz razloga što je ona najvažnija za razvijanje našeg grada. Omogućili smo svim privrednim subjektima da se oglašavaju na našoj interaktivnoj mapi tako da uz samu poziciju dobijaju i mini "web site", sa kompletnim opisom, slikama i informacijama o njihovoj djelatnosti. Pored privrede smo takođe napravili i bazu nekretnina koja je tu da kupci sa lakoćom mogu da pretraže i vide na kojoj se lokaciji nalazi neka od nekretnina za prodaju.

Za omladinu i one koji vole noćni život smo izdvojili kategoriju "dešavanja" tako da na vrijeme mogu da saznaju gdje mogu izaći vikendom i da prate sva dešavanja u kafićima i klubovima. A za malo ozbiljnije ili popularno "starije" isto tako u kateogriji "dešavanja" mogu da prate promocije nekih od restorana i malo otmenijih mjesta. Što se ostalih stvari tiče u dešavanjima u mogućnosti ste da pratite sportski, kulturni i društveni život tako da Vam svakako preporučujemo da budete u toku.

Forum, šta da kažemo o njemu nešto novo što već niste znali, kratko i jasno možemo samo reći odlično druženje, upoznavanje i naravno razmjena korisnih informacija. Pored toga na forumu možete da posjetite i temu "birtija" koja će biti sigurno jedna od zanimljivijih, zašto birtija? Zato što će u njoj biti sve dozvoljeno bez obzira na pravila foruma. Birtija  po "naški" poznatije kao mjesto gdje se uz kafu komentariše o svemu i svako je stručnjak za sve od sporta do politike.

Kao dodatak za one koji prodaju nešto ili traže posao, napravili smo kategorije "oglasi" i "posao", tako da korisnici mogu besplatno da se oglašavaju i da pretražuju oglase i konkurse za posao.

Za one koji ne znaju a žele da se informišu mogu da pročitaju sve o našem gradu u kategoriji "Gradiška", u kojoj smo u više stranica opisali istoriju, život i privredu.

Magazinski dio portala sadrži osnovne informacije koje su interaktivne tako da se svakodnevno ažuriraju a tu možete da pronađete horoskop, vremensku prognozu, kursnu listu, TV program, a ženski i muški dio populacije postoje dvije odvojene galerije slika "za nju" i "za njega", to nećemo opisivati tako da možete sami da provjerite o čemu se radi. 

Kao što smo na početku napisali, nadamo se da ćete uživatu u portalu i njegovom sadržaju i isto tako nadamo se da ćemo dobiti pozitivan ili negativan komentar da možemo popraviti greške ili unaprijediti sam portal i usluge koje nudi. Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na info@gin.ba
Uživajte, pozdrav Vaš GIN.ba!

 

Preporučujemo

Komentari