Servisne informacije za 27.06.2014.

Servisne informacije za 27.06.2014.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI
POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA - Na području gradiške opštine u protekla 24 časa javni red i mir je narušen u tri slučaju, počinjena su dva krivična djela. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom, saopšteno je iz Policijske stanice Gradiška.
VATROGASNA JEDINICA - Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice imali su jednu tehničku intervenciju u Savskoj ulici u Gradišci, juče u 15 sati i 45 minuta.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE - Na odjelu porodilišta gradiške bolnice u prethodna 24 časa obavljen je jedan porod, rođen je jedan dječak.

SLUŽBA HITNE POMOĆI - U Službi hitne pomoći tokom protekla 24 časa pregledana su 42 pacijenta, a dežurni doktori bili su Zlatko Kotaraš i Siniša Čikić.

KOMUNLANA POLICIJA - Komunalna policija opštine Gradiška, u četvrtak 26. juna, izvršila je četiri kontrole vozila zbog nepropisnog parkiranja u ulicama Vidovdanskoj, Ulici Lepe Radić i Georgija Nikolajeviča. Obavljena su tri komunalno-inspekcijska nadzora i dve kontrole izvršenje rješenja.

Vodostaj rijeke Save u Gradišci je u blagom porastuj i utros u 7 časova iznosio je 120 centimetara.

SERVISNE INFORMACIJE
ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Zbog radova danas će dolaziti do prekida u isporuci električne energije na 20 kilovoltnim dalekovodima: Gradiška, Kočićevo i Laktaši, na 10 kilovoltnom dalekovodu Ciglana, kao i na trafostanicama Kijevci-2 i 3, Adžići, Samardžije, Kozara Selo, Cerovljani-Aginci, Donji Podgradci-2-Mirkovići, Ljutava, Resanovac, Ražljevi i Dragelji.

VODOVOD – Isporuka vode redovna je prema svim potrošačima koji su priključeni na gradski vodovod.

GRADSKA ČISTOĆA - Prikupljanje i odvoz smeća odvija se prema planiranom rasporedu.

Preporučujemo

Komentari