Servisne informacije za 26.06.2014.

Servisne informacije za 26.06.2014.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI
POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA - Na području gradiške opštine u protekla 24 časa javni red i mir je narušen u jednom slučaju i počinjena su dva krivična djela. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom, saopšteno je iz Policijske stanice Gradiška.
VATROGASNA JEDINICA - Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice imali su jednu tehničku intervenciju u Seferovcima, juče u 15 sati i 57 minuta.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE - Na odjelu porodilišta gradiške bolnice u prethodna 24 časa obavljena su dva poroda, rođeni su jedna djevojčica i jedan dječak.

SLUŽBA HITNE POMOĆI - U Službi hitne pomoći tokom protekla 24 časa pregledano je 46 pacijenata, a dežurni doktori bili su Bojana Savković i Zlatko Kotaraš.

KOMUNLANA POLICIJA - Komunalna policija opštine Gradiška, u srijedu 25. juna, izvršila je četiri kontrole vozila zbog nepropisnog parkiranja u ulicama Vidovdanskoj i Lijevčanskoj. Obavljena su dva komunalno-inspekcijska nadzora i jedna kontrola izvršenje rješenja.

Vodostaj rijeke Save jutros u 7 časova iznosio je 75 centimetara.

Količina padavina u protekla 24 časa je 24 litra po metru kvadratnom.

SERVISNE INFORMACIJE
ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Zbog radova danas će dolaziti do prekida u isporuci električne energije na 20 kilovoltnim dalekovodima: Podgradci, Trebovljani, izlaz Jablanice i Laktaši, kao i na trafostanici Elezagići 1.

VODOVOD – Isporuka vode redovna je prema svim potrošačima koji su priključeni na gradski vodovod.

GRADSKA ČISTOĆA - Prikupljanje i odvoz smeća odvija se prema planiranom rasporedu.

Preporučujemo

Komentari