Bivša Top Gear trojka počela snimanje nove emisije

Bivša Top Gear trojka počela snimanje nove emisije

Fanovi Džeremija Klarksona i ekipe imaju razloga da se raduju. Nekadašnji voditelj automobilskog serijala Top Gear, objavio je fotografiju sa snimanja nove emisije koju radi za Amazon Prime. Modeli koji se na njoj vide obradovaće sve istinske zaljubljenike u super-sportske automobile.

Klarkson, Hamond i Mej već uveliko snimaju novi automobilski serijal, a pravu poslasticu predstavlja pojavljivanje na stazi tri vrhunska sportska automobila današnjice - Ferrarijevog LaFerrarija, McLarena P1 i Porschea 918 Spyder.

Na fotografiji koju je na Twitteru objavio Džeremi Klarkson, vide se trojica voditelja ispred pomenutih egzotičnih vozila u društvu snimateljske ekipe.

Iznuđeni odlazak Klarksona, Hamonda i Meja iz emisije Top Gear u proljeće 2015. spriječio nas je da ranije vidimo nadmetanje ova tri modela na stazi, ali će to sada očigledno biti ispravljeno.

Ostaje dilema da li ćemo saznati koji od ova tri automobila je najbrži na stazi i ko će za volanom zameniti legendarnog Stiga, koji po svemu sudeći zbog autorskih prava ostaje u emisiji Top Gear gde će praviti društvo novom voditelju, Krisu Evansu.

Preporučujemo

Komentari