Steffy Tattoo studio

Vidovdanska bb, Gradiška

Telefon: 066 164 973 Website: #

Steffy Tattoo studio počeo je sa radom 2. juna 2014. godine. Stefana Martić, vlasnik je i "tattoo majstor" u Steffy Tattoo studiju. Ima 21 godinu i već 4 godine se bavi tetoviranjem i dizajniranjem tetovaža. Student je grafike na Akademiji umjetnosti. Steffy Tattoo studio se nalazi u Vidovdanskoj ulici u Gradišci, u zgradi preko puta kafića "5ica." Potrebno je prvo da se javite na kontakt broj 066 164 973 ili na Facebook stranici Steffy Tattoo.

Tetoviranje - Proces tetoviranja se od početka do kraja obavlja u hiruški sterilnim rukavicama za jednokratnu upotrebu. Sva oprema koja dolazi u dodir sa klijentom je sterilna. Čepovi za boju i igle za tetoviranje su za jednokratnu upotrebu i nakon rada se bacaju. Dijelovi mašinica za tetoviranje se nakon tetoviranja čiste u ultrazvučnoj kadi. Nakon sterilizacije pribor se pakuje i tako ponovo dočekuje sledećeg klijenta. Radni dio se nakon rada čisti sa tečnošću za dezinfekciju.

Cijene - Faktori koji utiču na cijenu tetovaže:


1) Veličina tetovaže
2) Dio tijela na kojem se radi tetovaža (jer nije isto raditi na ruci i rebrima ili vratu, leđima, nozi, stomaku )
3) Komplikovanost (dešava se da je za dvije tetovaže istih dimenzija potrebno različito vrijeme tetoviranja. Jednostavnu tetovažu možemo uraditi za 1 - 3h, dok komplikovanu možemo raditi 4 - 5h ili Vam čak zakazati drugi termin)
4) Da li je u boji ili crno i sivo sjenčenje

Foto galerija (u toku je ažuriranje) uskoro kompletna galerija radova: