Pomoć za malog Stefana iz Gradiške

Humanitarne akcije
01.12.2015 00:24
Pomoć za malog Stefana iz Gradiške

Početkom novembra ove godine,svijet je postao bogatiji za jednog malog anđela,rodio se Stefan Samardžija.Nažalost,njegova sudbina je bila takva, da je od prvog dana svog života postao borac.Stefan je rođen sa veoma teškom i složenom srčanom manom,te je u prvim danima života morao da otputuje u Beograd na dalje liječenje.
S obzirom na oboljenje malog Stefana, njegovo liječenje zahtjeva više operacija koje se obavljaju u inostranstvu i za koje je potrebno izdvojiti iznos od oko 
100 000 eura. Riječ je o sredstvima koja roditelji sa svojim platama nisu u mogućnosti obezbjediti i potrebna im je naša pomoć. Stefanovi roditelji Dragan i Marija Samardžija prosvjetni su radnici oboje zaposleni u JU Osnovnoj školi Petar Kočić u Novoj Topoli.Majka Marija profesor je razredne nastave,a  otac Dragan profesor engleskog jezika i književnosti. 

Koliko ste samo puta za nešto dali novac, za neku sitnicu ili obično za nešto što i nije vrijedno toga kao npr. neke novine koje pročitate i bacite, cigarete koje narušavaju prvenstveno vaše zdravlje pa tek onda daju neki užitak ili potpunu smirenost u nekom od trenutaka. E baš zbog toga i pišemo sve ovo da sljedeći put i to u što skorije vrijeme te jutarnje ili dnevne novine poklonite malom Stefanu, da sljedeće 2 KM odvojite za njegovo zdravlje a svoje sačuvate bar na nekoliko sati a možda i jedan dan.  Da onaj dobitni listić kladionice koji još niste unovčili a možda i nećete isto tako poklonite malom Stefanu, jer osmijeh će biti njegova pobjeda u utakmici života u kojoj ćemo svi mi iz Gradiške zajedno navijati i dati koliko možemo za njegovo zdravlje. GIN.ba portal

Otežavajuća okolnost u slučaju liječenja malog Stefana je vrijeme. Naime prvu operaciju je potrebno obaviti u uzrastu od oko tri mjeseca života,što se sve više bliži.
Nadamo se da će svi ljudi dobre volje imati sluha za teškoće sa kojim se suočavaju mali Stefan i njegovi roditelji, te pokazujući humanost na djelu odazvati se pozivu za pomoć.
Molimo sve ljude dobre volje, roditelje, prosvjetne radnike, vjernike i sve ostale koji su u mogućnosti, da ne zatvore oči pred sudbinom ovog malog heroja i da svako pomogne u skladu sa svojim mogućnostima.

UPLATU MOŽETE IZVRŠITI NA SLjEDEĆE RAČUNE:
KM: 5673210331575214 SBERBANK
DEVIZNI: 5673215414373565 SBERBANK
IBAN:BA395673215414373565
S.W.I.F.T. : SABRBA2B

Preporučujemo