Humanitarna predstava za Snježanu Agić

Humanitarne akcije
02.12.2015 16:33
Humanitarna predstava za Snježanu Agić

Publika u Gradišci ponovo će imati priliku da pogleda predstavu “Kumovi” Grad pozorišta. Ovog puta predstava će biti humanitarnog karaktera i sav prihod od prodaje ulaznica biće namijenjen za liječenje teško oboljele Snježane Agić iz Gradiške.

“Moja majka je oboljela prošle godine u avgustu, operisana je i oporavila se. Međutim, tumor na mozgu se vratio. U Banja Luci ne postoje terapije za nju već idemo dalje Zagreb ili Beograd. Po mojim saznanjima za jednu terapiju trebaće joj 3000 evra,a koliko će terapija primiti, ne znam” kaže Suzana Agić, Snježanina kćerka.

Želju da pomogne Snježani imala je Gradiščanka Mira Krunić koja je pokrenula ovu humanitarnu akciju. „Nisam mogla ostati nijema na trenutnu situaciju u kojoj se nalazi ova porodica“ rekla je Krunićka.

Ovoj humanitarnoj akciji kao i mnogim drugim koje su se do sada organizovale u Gradišci rado su se odazvali Grad pozorište i Kulturni centar. „Najvažnije je da rezultat akcije bude ozdravljenje  oboljele osobe. Nadamo se da će doći što više ljudi  da se prikupi što više novca. Predstava je zakazan za 7. decembar u 20 časova,a cijena ulaznice je 5 KM“ rekao je Admir Mešić, direktor Grad pozorišta Gradiška. I direktor Kulturnog centra Željko Blagojević pozvao je sve ljude da pokažu koliko su humani i da pomognu Snježani , ali i Stefanu Samardžiji , te Ljubiši Šestiću iz Gradiške. I njima je potrebna novčana pomoć za liječenje, a da bi se prikupila sredstava nedavno su pokrenute humanitarne akcije.

Svi koji žele pomoći Snježani Agić da pobijedi tešku bolest osim kupovinom ulaznica za predstavu „Kumovi“ to mogu učiniti i uplatom novca na broj žiro računa 551-470-25242373-42 koji je otvoren u Unicredit banci.

 

 

Preporučujemo